Iklan Nuffnang

Iklan

geniee

adsense

mobile adsense ads

23 Apr 2017

Makan Malam Sempena Hari Jadi

Setiap biasa setiap kali menjelang hari jadi kami dan anak anak, kami hanya meraikan secara simple dengan keluar makan malam di restoran pilihan sahaja. Tiada hadiah mahu pun percutian, saya lebih selesa dengan sesuatu yang simple tetapi diraikan bersama keluarga yang saya sayangi. Jadi hari jadi saya tahun ini juga sama, hanya diraikan dengan suami dan anak anak sahaja dengan makan malam.  Tahun ini kami telah menpunyai menantu, jadi harijadi saya kali ini turut disertai oleh anggota baru dalam keluarga kami. Juita dan Nelly sahaja tidak ada kerana masing masing berada di luar kawasan. Yang ada di rumah sekarang ialah Boy, Aween, Nana dan Alain. Nana setiap hujung minggu akan mengunjungi rumah mertua beliau di Putra Jaya.
Restoran pilihan saya ialah Tony Romas kerana saya suka Baked Salmon dan juga Beef Ribs. Tapi malam tadi Boy telah memesan untuk saya Lamb Ribs dan salmon. Birthday girl dapat pula hadiah dessert dari Tony Romas. 
Memang sedap tetapi seperti biasalah usia seperti saya ini, walau sedap macam mana sekali pun, hanya mampu makan sedikit sahaja. Sekadar merasa. Anak saya yang lain memesan Chicken Tender, Beef Ribs dan Hubby memilih burger.2 ulasan:

  1. Semoga Allah permudahkan segalanya dalam kehidupan azie happy birthday

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi komen. Ianya sangat dihargai.
Sekiranya anda telah mencuba resepi di sini, sudi kiranya dapat memberikan link entri untuk rujukan pembaca lain.

Kepada non blogger yang tiada akaun, sudilah menulis nama atau nama ringkas di bawah komen anda. Tak mesra lah nak panggil Cik/Puan Anonymous, kan.

Geniee mobile ads