Iklan Nuffnang

Iklan

geniee

28 Dec 2012

Tempahan Red Velvet Cupcakes Dari Jiran


Bangun pagi ini baru terbaca sms yang dihantar oleh Puan Normah, jiran kami yang mahu menempah cupcake sebanyak 30 biji untuk dijadikan hadiah. Beliau mahukan kek dihantar selewatnya pukul 5 petang. Oleh kerana hari ini, kami menyiapkan tempahan Aini untuk majlis hi tea di pejabatnya di Puchong, jadi saya boleh memenuhi permintaan  Puan Normah supaya cupcakes nya di campur antara Red Velvet dan juga Moist Chocolate Cupcakes. Namun akhirnya, saya hanya membuat Red Velvet untuk Puan Normah dan Chocolate Cupcake lebihan majlis hi tea hanya diberi sahaja tanda berjiran. Alhamdulillah rezeki anak anak. Semoga Puan Normah berpuashati dan maaf atas segala kekurangan.

Jom layan gambar cupcakes yang telah disiapkan pagi ini. Saya masih menggunakan resepi Red Velvet yang sama dan frostingnya pula menggunakan The Best Ever Cream Cheese Frosting di SINI.No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi komen. Ianya sangat dihargai.
Sekiranya anda telah mencuba resepi di sini, sudi kiranya dapat memberikan link entri untuk rujukan pembaca lain.

Kepada non blogger yang tiada akaun, sudilah menulis nama atau nama ringkas di bawah komen anda. Tak mesra lah nak panggil Cik/Puan Anonymous, kan.