Iklan Nuffnang

Radiglow

Iklan

Iklan Kalogen

Holiday






























14 comments:

Jamaliah Ahmad said...

Bestnya Puan Azie p holiday....saya sgt suka baca blog puan Azie terutama pasal resepi masakan sbb saya tak lah pandai masak sgt....saya nak follow Puan Azie....harap harap puan Azie pun sudi follow saya....TQVM.

Azie said...

Ok, I follow

Jamaliah Ahmad said...

tq Puan....Nice blog.

Azie said...

Sama sama

Saffa Adiza said...

Salam Kak Azie,suka saya tgk blog akak ni..mcm2 yg saya dapat..
salam perkenalan dr saya,blogger yg baru berjinak2..hehe..

www.miyamimayuko.blogspot.com

Alla Ummi said...

Sy skrg baru masak ... bile daa ank ramai ... hehehe. Sy daa banyak masak follow resepi kak azie .. nasi kerabu, memang mavelos laaaa

Ray Iywon said...

AS SALAM...SAYA SUKE BACA BLOG PUAN..TERUTAMA RESEPUI MASAKAN..LG PULA SAYA ORG KELANTAN...HOPE PUAN DPT FOLLOW SAYA JUGE

NORASHIKIN HJ. ABDUL RAHMAN said...

assalam. salam prkenalan. saya nor, saya suka baca blog Azie.. saya mohon izin ya..saya follow dan copy paste resepi Azie.

noor faizura said...

Assalam..k. azie..salam perkenalan dari saya zura..saya tertarik dgn setiap kata2 dalam blog akak...lebih2 lg term masakan..izinkan saya follow setiap resepi akak..

Diela said...

syoknya holiday

Ahmad Daughter said...

bestnya.. May Allah bless you n ur fmily always, Puan Azie

Lady J said...

Assalamualaikum Puan Azie.....saya tak pandai masak, beberapa kali cuba tapi sering gagal menjadikan saya kurang gemar memasak.....tapi bila saya baca blog Puan amat teruja rasanya. Amat menarik penulisan Puan. Insyallah weekend ni saya akan cuba satu resipi :) Terima kasih Puan :)

Uk Huzuwa said...

Assalam auntie azie.....saya dah mencuba resepi kek pisang auntie...sekali buat terus menjadi..kini blog auntie mnjadi rujukan klau saya nak memasak sesuatu ...semoga Allah memberi kebahagian kpda untie sekeluarga hinnga ke
jannah.....
wawa...









Hendrawati Ariffin said...

Assalamualaikum wbt
salam perkenalan kak azie

wah best blog kakak azie nie

bnyk saya belajar pasal masakan terutamanya

semoga terjalin ukhwah antara kita kak azie