Iklan Nuffnang

Revenuehits html

29 Dis 2016

Majlis Berinai Nana Di Malam Hari Jadi





Memilih hari kelahiran sebagai tarikh pernikahan, majlis anakanda kami bermula pada petang 22 Disember dengan acara berinai. Ianya bukan lah majlis berinai seperti biasa. Sebaliknya hanya Nana ingin meraikan bersama kawan kawan doktor beliau sementara menunggu detik pukul 12 tengah malam iaitu hari jadi Nana. Kawan kawan Nana begitu sporting untuk sama sama menyanyikan lagu Happy Birthday bila jarum jam menunjukkan pukul 12 tengah malam. Inai dibuat oleh @hennabyfeezfey. Boleh check Instagram beliau atau boleh hubungi Fey di 0129231923.





Mereka semua cantik berpakaian sedondon baju putih dengan berkain batik. Nampak sangat ayu walaupun ada yang telah bergelar ibu dan ada yang sedang berbadan dua. Saya sangat bangga melihat persahabatan mereka yang begitu utuh. Apabila telah mendirikan rumah tangga para suami mereka juga menjadi rapat dan serasi. Semoga persahabatan mereka kekal berpanjangan seperti mana saya dan suami yang kekal bersahabat dengan rakan rakan semasa kami masih menuntut di universiti. Selamat Hari Jadi, Kakak.



12 ulasan:

  1. Alhamdulillah..kegembiraan berganda..2 in 1...

    BalasPadam
  2. meriah kan buat buat majlis berinai cmni..hehe..one day :)

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah.. rasanya belum terlambat utk sy mengucapkan Selamat Pengantin Baru buat Dr Nana dan suaminya, semoga mahligai yg dibina berkekalan.. Amiiinnnn.

    BalasPadam
  4. alhamdulillah syok nya tengok anak2 happy kan Azie

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah...tahniah kak Azie dan keluarga

    BalasPadam
  6. pasti meriah tu. bestnya semua berkumpul macamtu :)

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah.. rasanya belum terlambat utk sy mengucapkan Selamat Pengantin Baru buat Dr Nana dan suaminya, semoga mahligai yg dibina berkekalan.. Amiiinnnn.Cuma nak minta pada Puan Azie..nanti kalau ada kelapangan, masukkanlah gambar sepanjang majlis berlangsung...mesti meriah majlis tukan...:)

    BalasPadam
  8. Anak Kak Azie cantik walaupun tak mekap..

    BalasPadam
  9. Tahniah Nana... moga berkekalan hingga ke jannah

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi komen. Ianya sangat dihargai.
Sekiranya anda telah mencuba resepi di sini, sudi kiranya dapat memberikan link entri untuk rujukan pembaca lain.

Kepada non blogger yang tiada akaun, sudilah menulis nama atau nama ringkas di bawah komen anda. Tak mesra lah nak panggil Cik/Puan Anonymous, kan.