Iklan Nuffnang

Revenuehits html

Iklan

13 Sep 2015

Selamat Bertunang Lyana Wanis





Tahniah kepada BFF kami Dato Salehuddin dan Datin Nursinah di atas pertunangan puteri tercinta Lyana Wanis. Hmm begitu cepat masa berlalu, anak anak telah meningkat dewasa, menamatkan pengajian dan mula melangkah ke alam pertunangan atau perkahwinan. Majlis yang dihadiri oleh ahli keluarga dan sahabat rapat ini sangat ringkas, meriah tetapi sangat elegan. Kami agak terlewat kerana menghantar Aween yang ingin menghadiri konsert di Sunway Lagoon. Sebaik kami sampai di Casa Iman, rombongan pihak lelaki juga sampai. Kebiasaannya kami akan sampai awal di mana mana majlis. Tapi agak kelam kabut bila jalan ke Sunway yang sangat sesak.





Antara sahabat yang hadir adalah Haji Kamarudin, Dr Hamidah, Dr Aziz, Yasmin, Dato Ibrahim, Datin Nik Junainah, Dato Alias dan Linda Yasmin. Seperti biasa, bila bertemu pasti akan riuh rendah dengan gelak tawa dan gurau senda antara kami. Maklum persahabatan lebih dari 30 tahun menjadikan kami amat mesra antara satu sama lain. Semoga persahabatan akan terus berkekalan sehingga ke akhir hayat. Hidangan semasa Hi Tea sedap sedap semuanya, terutama pisang goreng dan apam balik yang dihidangkan panas panas. Namun begitu kena kontrol makan kerana sebelah malam, kami ada jemputan majlis perkahwinan anak Kak Radziah, Dr Farhana dan Dr Fahmi di Berjaya Times Square Hotel. 






Akhir kata tahniah buat Lyana dan Abu Huroyrah atas pertunangan ini.




7 ulasan:

  1. Besynya tgk jalinan persahabatan yg erat gitew..

    BalasPadam

  2. selamat bertunang & tahniah ^_^

    *done follow *2373
    *zianaeunos.blogspot.com

    BalasPadam
  3. tahniah buat bakal pengantin ...cantik kak azie on that day ..anggun gitu

    BalasPadam
  4. Salam...akak ada k resepi nasi beriyani atau nasi tomato yg sedap. Mmg byk resepi kat luar tu tapi ada ke resepi yg akak sendiri dah pernah buat...boleh kongsikan x...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Google dlm blog saya. Kan ada resepi dlm nya.

      Padam
  5. I am one of your fans. Hehe. Dah banyak resepi saya buat dari blog ni. Memang sangat membantu hidup dekat Mesir ni. :D one of my first recipes done from your blog is the Kek Pisang. Sangat sedap dan jadi :) Harini rasa nak comment pulak sebab Wanis was my schoolmate. Hehe. Kecik dunia ni kan. Keep up the good work on your blog. Never stop writing. With love from Mesir -Maiza-

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi komen. Ianya sangat dihargai.
Sekiranya anda telah mencuba resepi di sini, sudi kiranya dapat memberikan link entri untuk rujukan pembaca lain.

Kepada non blogger yang tiada akaun, sudilah menulis nama atau nama ringkas di bawah komen anda. Tak mesra lah nak panggil Cik/Puan Anonymous, kan.