Iklan

Iklan Nuffnang

30 Nov 2014

Hari Ulang Tahun Perkahwinan Kami





Sejak beberapa tahun kebelakangan, kami hanya meraikan hari ulang tahun perkahwinan dengan keluar makan malam bersama anak anak. Tiada lagi kad ucapan mahu pun hadiah. Hanya ucapan diberi melalui whatsApp sahaja. Entah kenapa semua itu tidak lagi menjadi satu keutamaan kepada saya. Hubby memberitahu saya yang anak anak membeli makan malam untuk dibawa balik makan di rumah. Sementara menunggu mereka balik, saya hanya lepak di depan TV. Nana juga baru sampai di rumah. Tiba tiba jer anak anak membawa keluar kek ice cream Baskin Robin dari dapur yang telah dinyalakan lilin. Ianya adalah satu kejutan yang diberikan oleh anak anak kepada kami. Sangat terharu dengan ingatan mereka. Bukan besar atau kecil, mahal atau murah yang menjadi ukuran. Terima kasih kepada semua anak anak. 


2 comments:

  1. Selamat Hari Ulang Tahun kak..

    ReplyDelete
  2. Selamat ulang tahun perkahwinan. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah

    http://www.lovehutladyvitamin.com

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi komen. Ianya sangat dihargai.
Sekiranya anda telah mencuba resepi di sini, sudi kiranya dapat memberikan link entri untuk rujukan pembaca lain.

Kepada non blogger yang tiada akaun, sudilah menulis nama atau nama ringkas di bawah komen anda. Tak mesra lah nak panggil Cik/Puan Anonymous, kan.