Iklan

Iklan Nuffnang

18 Apr 2014

Hari Jadi Yang Sangat Bermakna







Hari jadi tahun ini adalah sangat signifikan dalam hidup saya. Bukan sahaja ianya telah menambah umur saya ke satu tahun lagi seperti tahun tahun yang lalu tapi juga perubahan dari segi nombor di hadapannya. Yang pasti ianya adalah tahun yang membawa banyak perubahan dalam hidup saya sendiri. Cara saya melihat kehidupan juga telah banyak berubah. Saya dapat merasakannya dengan begitu ketara. Semoga Allah akan terus memberikan taufik dan hidayah nya kepada saya. Juga semoga hari hari mendatang akan memberi lebih kebaikan berbanding hari ini dan hari sebelumnya. 

Kek red velvet untuk hari jadi saya kali ini disediakan oleh anakanda bongsu saya, Juita. Beliau telah seorang diri menyediakannya walaupun tiba di rumah agak lewat kerana menpunyai akitiviti ko kurikulum. Malahan ketika dia masuk ke bilik untuk mengucapkan hari jadi kepada saya, saya telah pun dibuai mimpi indah. Terima kasih, Baby. Mama love you so much...  
 
 



 
Ini adalah antara kuih muih yang disediakan oleh sahabat sahabat baik saya untuk majlis ringkas pada hari ini. Saya sangat sangat terharu kerana di sebalik kesibukan masing masing, mereka tidak lupa untuk meraikan hari jadi saya. Terima kasih yang tidak terhingga.
 
 
 




 
 
Ini adalah antara detik detik yang menyeronokkan di pejabat apabila berpeluang untuk berada dalam majlis makan makan. Masing masing memang sporting untuk bergambar sebagai kenangan. 
 
 


 
 
Tidak lupa ribuan terima kasih kepada Kelab Jabatan yang telah memberikan kad ucapan serta kepada adinda saya, Roslina Hitam yang telah memberikan brooch yang sangat cantik.
 
 


 

 
Terima kasih semua yang telah mengucapkan selamat hari lahir pada saya. Doakan semoga kita semua dipanjangkan umur untuk terus melakukan amalan soleh.....
 
 
 
 

25 comments:

  1. Happy BIrthday Kak Azie, semoga sentiasa diberkati Allah Swt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen. Terima kasih atas ucapan dan doa

      Delete
  2. salam...saya juga ingin mengucapkan selamat ulang tahun kelahiran utk kak Azie, moga sentiasa bahagia dan dirahmati Ilahi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm Nani, terima kasih atas ucapan dan doa

      Delete
  3. Alhamdulillah.... hidup ini sangat cantik... diberi oleh-Nya peluang untuk kita nikmati hari ulang tahun yang sangat bermakna dalam hidup! Selamat ulang tahun Azie... moga Allah sentiasa murahkan rezeki kesihatan, ketenangan dan kebahagian hidup.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen. Thank you, Amie. Off late, i am a bit lonely. Apa apa pun, I am so grateful with my life

      Delete
  4. Happy Birthday, Kak Azie! Age is just a number right? Stay young and cheerful! Love all the food at your party especially your daughter's cake. Such a talented girl!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Very true age is just a number. Yup my doter is very talented. Thank you so much for birthday wish}

      Delete
  5. Assalamualaikum...kak azie ni ex-upm ke? Macam nak kenal
    Happy Birthday Kak

    Shikin

    ReplyDelete
  6. Happy birthday Azie, semuga diberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki disamping yang tersayang.... liza masih cam dulu jugak, kecik jer. satu dept di ckl dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Ohh Kak Rose dari CKL ya.

      Delete
  7. Selamat Hari Lahir Azie, moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezki....kita seangkatan nampaknye ye...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kkida,
      Kita suka melihat entri percutian kkida tapi sekarang dah tak boleh masuk. Sedih..

      Delete
  8. Hepi besday kak!! By the way, saya suka baju akak..beli kat mn kain tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Kain tu dibeli di Euro Moda sahaja.

      Delete
  9. Selamat hari lahir Azie. makin usia meningkat makin bererti rasanya hidup ini kan? Masa juga semakin singkat. semuga diberkati dihari2 yang mendatang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ita. Bila usia meningkat, terasa macam tiada masa utk mengejar banyak perkara yang tertinggal. Sentiasa memohon supaya dipanjangkan umur untuk membuat amalan soleh. Mereka yang telah mati juga menyesal dan memohon dari Allah supaya dikembalikan ke dunia untuk membuat amalan soleh.

      Delete
  10. Happy birthday to Kak Azie,
    semuga dipanjangkan usia dimurahkan rezeki..dikurniakan kesihatan
    yang baik dan berbahagia disamping orang2 yang tercinta didunia & akhirat insyaallah..:)
    you look young walaupun angka depan dan berubah..hehe

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Jadi Azie. Nampaknya kita seangkatan. Saya pun tahun ni angka depan berubah. Semuga diberi ketenangan hati, keluarga yang bahagian.

    ReplyDelete
  12. Sorry hari tu x sempat nak celebrate.....hmmm....
    Tapi nasib baik lina ambik nasi lemak n kek...sedap
    Slmt hari jadi..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi komen. Ianya sangat dihargai.
Sekiranya anda telah mencuba resepi di sini, sudi kiranya dapat memberikan link entri untuk rujukan pembaca lain.

Kepada non blogger yang tiada akaun, sudilah menulis nama atau nama ringkas di bawah komen anda. Tak mesra lah nak panggil Cik/Puan Anonymous, kan.