Iklan Nuffnang

Iklan

Revenue Hits

4 Feb 2013

Za'faran Herba Termahal



 

Za'faran atau Saffron tergolong antara khazanah alam yang termahal di dunia. Saffron mengandungi khasiat dan nilai komersial yang tinggi. Kajian sains membuktikan bahawa saffron berpotensi digunakan sebagai salah satu elemen penting dalam penghasilan produk kecantikan kulit. Penggunaan Saffron bukan sahaja dapat mencerahkan kulit sekaligus dapat melembutkan kulit. Bagi anda yang mengidamkan kulit yang cerah dan sihat, Saffron adalah jawapannya. Bagi ibu-ibu mengandung, Saffron dapat mempengaruhi kecantikan kulit bayi dalam kandungan. Email atau PM kami sekarang juga...

13 ulasan:

  1. Salam, Kak Azie.

    Kak Azie, boleh beritahu tak cara pengambilannya? Tak silap sy Kak Azie pernah menulis tentang ini & perlu diambil dgn madu setiap hari cuma sy nak kepastian lebih lanjut. Dan boleh nyatakan harganya sekali. Kalau boleh, kak Azie hubungi/pm sy terus di facebook SERI KANDI TANAH JAUHAR. terima kasih ya, kak Azie.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh diambil secaravterus dg merendam dalam air panas selama 15 minit. Diminum begitu sahaja, dituang dalam air minuman atau dimakan dg madu. Berselawat dan minum setiap hari. Zafaran adalah salah satu ari makanan sunnah yg pastinya mempunyai rahsia dan khasiat yg tak perlu dipertikaikan.

      Padam
  2. Assalamualaikum....

    Kak Azie....nak tahu mana nak dapatkan produk ini.....dan berapa harganye boleh pm kat email saya tak norha021@puncakalam.uitm.edu.my

    BalasPadam
  3. Email sy jugak snir_ezaty@yahoo.com

    BalasPadam
  4. berminat jgk.. email detail to ladysuzy@gmail.com ye. tq

    BalasPadam
  5. Assalammualaikum kak azie..google2..terjumpa blog akak ni..boleh tak akak email detail pasal Za'faran ni kak? julia.ibrahim10@gmail.com

    thanks kak..

    BalasPadam
  6. Salam.. sy sgt berminat dgn Za'faran nie..boleh pm sy kak? syila_iskandarian@yahoo.com
    Tq...

    BalasPadam
  7. Salam kak azie, da lama follow resepi kakak... x sangka ada jual ini. Tlg email sy kiky.srn@gmail.com

    BalasPadam
  8. Salam.. sy sgt berminat dgn Za'faran nie..plz pm hrga..sitisuhada888@yahoo.com
    Tq...

    BalasPadam
  9. Assalam akk azie.. sy sgt berminat dgn Za'faran nie..plz pm hrga & kuantiti (berapa gram)..fazrina15@gmail.com

    BalasPadam
  10. B'rapa gram zafaran tu? Berapa harga tuk satu?

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi komen. Ianya sangat dihargai.
Sekiranya anda telah mencuba resepi di sini, sudi kiranya dapat memberikan link entri untuk rujukan pembaca lain.

Kepada non blogger yang tiada akaun, sudilah menulis nama atau nama ringkas di bawah komen anda. Tak mesra lah nak panggil Cik/Puan Anonymous, kan.