Ruang Iklan Untuk Disewa

Ruang Iklan Untuk Disewa

Iklan Nuffnang

Monday, 5 November 2012

Teaser: Dress For Nana's E-Day







Setelah keluar masuk gedung fabrik Jakel, Euro Moda dan Gulati di Kuala Lumpur, Shah Alam dan Kota Damansara, akhirnya fabrik Heavy beaded French Lace yang dipilih. 

Berwarna lilac, sesuai untuk tema majlis hari itu. Manakala pakaian untuk kami pulak adalah cream susu dan tetamu pula berwarna grey. Oleh kerana fabrik yang memang cantik, saya mencadangkan supaya hanya dibuat baju kurung moden sahaja. 

Untuk full review, kena tunggu selepas majlis. Jadi tuuungguuuu.....



8 comments:

  1. salam sejahtera Azie,
    Nampak sgt mahal dan manis...
    Bila majlisnya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama Ju, Insya Allah end of the year

      Delete
  2. huk aloh akak nih, org dh excited nk tgk gmbr baju.. dia wat saspen pulok !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena tunggu la, kot nnt jadi basi.

      Delete
  3. semoga semua berjalan seperti yang dirancang. anyway, sy dah cuba kek chocolate moist kak Azie. sedap...terima kasih ye.

    ReplyDelete
  4. Kak zie kan dah ckp pasti dpt yg terbaik,,teringat baju sanding sy full beaded di beli mama kat madinah,sampai patah sepuluh jarum mesin jahit..hehehe nasib upahnya bole dirunding jadi taklah mahal sangat tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ye ke. Anak anak I ni agak cerewet dan pemilih sikit.

      Delete

Terima kasih kerana sudi komen. Ianya sangat dihargai.
Sekiranya anda telah mencuba resepi di sini, sudi kiranya dapat memberikan link entri untuk rujukan pembaca lain.

Kepada non blogger yang tiada akaun, sudilah menulis nama atau nama ringkas di bawah komen anda. Tak mesra lah nak panggil Cik/Puan Anonymous, kan.