Iklan Nuffnang

Iklan

geniee

adsense

mobile adsense ads

15 Ogo 2012

Villa Nur Qaseh Dalam Majalah Dara.ComIni adalah kali pertama Villa Nur Qaseh dijadikan lokasi untuk penggambaran fesyen. Majalah Dara.com yang sebenarnya kali pertama saya mendengarnya adalah majalah khas untuk remaja muslimah yang memaparkan pelbagai gaya yang sesuai untuk remaja bertudung. Sekarang sudah menjadi trend pemakaian tudung yang bermacam macam gaya. Jadi dipaparkan juga pelbagai gaya pemakaian tudung yang boleh dijadikan panduan untuk kaum remaja sekelian. Bukan sahaja, gaya dan cara pemakaian tetapi juga di mana ianya boleh di dapati.

Jom dapatkan naskhah majalah Dara.com edisi Ogos 2012 anda hari ini terutama kepada mereka yang mempunyai anak gadis remaja. Pasti mereka gembira memilikinya....

2 ulasan:

  1. Memang macam2 gaya. macam2 fesyen tudung sekarang ni Azie... sampai tak larat nak ikuti perkembangannya satu persatu he he he ehh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amie, yang membanggakan gadis gadis remaja ini menjual tudung secara online. Mereka buat sendiri, gayakan dan jual sendiri.

      Padam

Terima kasih kerana sudi komen. Ianya sangat dihargai.
Sekiranya anda telah mencuba resepi di sini, sudi kiranya dapat memberikan link entri untuk rujukan pembaca lain.

Kepada non blogger yang tiada akaun, sudilah menulis nama atau nama ringkas di bawah komen anda. Tak mesra lah nak panggil Cik/Puan Anonymous, kan.

Geniee mobile ads