Iklan

Ruang Iklan Untuk Disewa

Ruang Iklan Untuk Disewa

Iklan Nuffnang

Sunday, 29 July 2012

Villa Nur Qaseh Dalam Kosmo Ahad 29 Julai 2012





Jangan lupa sambil bersantai santai di hari minggu ini untuk membelek muka tengah akhbar KOSMO hari ini, Ahad 29 Julai 2012. Saya bukan lah pembeli akhbar KOSMO tapi saya suka membacanya kerana my office mate memang melanggan akhbar KOSMO.  Cerita cerita dan kisah yang dipaparkan biasanya lebih detail berbanding akhbar lain. Kadang kadang lebih sensasi. 

Ini adalah kali pertama Villa Nur Qaseh muncul di surat khabar. Kalau sebelum ini, hanya di majalah majalah sahaja. Ada beberapa majalah lagi yang menunggu untuk datang tapi dek kekangan masa, saya terpaksa membahagikan masa antara mereka. Malahan Villa Nur Qaseh juga diintai oleh stesyen TV untuk Intai Intai Deko. Buat masa ini, saya belum bersedia untuk dimasukkan ke dalam program televisyen dan juga drama serta filem.

Jom layan gambar gambarnya...





16 comments:

  1. Azie, you have a gorgeous home. Did you do the interior decor yourself? Cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. PH, Thank you. All done by hubby and me.

      Delete
  2. cantiknya....x berkesempatan pun nak beli kosmo hri nie...bru tau la kak....

    ReplyDelete
  3. adoiii kalau bleh umah gini..konpem2 melekat jer umh..yer yer jer..kihkihkih...apa2 pun rumah yg sgt cntik...sukerrrrrr....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adda, terima kasih. Banyak aktiviti boleh dilakukan di rumah, jadi memang tak ada masa nak berjalan jalan melainkan ada keperluan. Kalau tak, suka duduk jer di rumah sambil memasak, mengemas dan berlaman

      Delete
  4. syabas kak...bukan mudahkan..nilah habuan selepas bersusah payah segini..hebat kak

    ReplyDelete
  5. Life is blessed.. happy for u dear.. :)

    ReplyDelete
  6. nk g beraya kt villa nur qaseh buleyhh..??

    ReplyDelete
  7. Ha.... Azie..Amie tertinggal keretapi lagi, baru hari ini terperasan cerita tengtang Villa Nur Qaseh...he he heh cantik & kemas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amie, tertinggal keretapi tak apa, asal kita boleh naik keretapi berikutnya dan berjanji berjumpa di destinasi. Caaayang Amie

      Delete
  8. Salam Puan Azie,

    Villa yang sangat cantik kena dengan namanye..
    Kebetulan nama anak saya juga bernama Nur Qaseh..Nur Qaseh Zulaikha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi komen. Ianya sangat dihargai.
Sekiranya anda telah mencuba resepi di sini, sudi kiranya dapat memberikan link entri untuk rujukan pembaca lain.

Kepada non blogger yang tiada akaun, sudilah menulis nama atau nama ringkas di bawah komen anda. Tak mesra lah nak panggil Cik/Puan Anonymous, kan.