Iklan Nuffnang

Iklan

Revenue Hits

20 Apr 2012

Thank You, Laling


Sempena hari lahir saya pada 18 April, petang semalam hubby telah menghantar bbm untuk membawa saya dan anak anak makan malam di mana mana restoran pilihan saya. Oleh kerana saya baru sahaja memulakan program diet, jadi saya memilih salmon sebagai menu untuk saya. Jadi hubby memutuskan untuk ke Tony Roma’s kerana di sana citarasa semua dapat dipenuhi. Ada ikan, ada daging, ada nasi dan sebagainya. Maklumlah anak anak kami ada yang minat sirloin steak, ada yang suka lamb dan Boy pula suka ayam.

Jom kita layan gambar gambar makanan yang kami nikmati semalam. Cuma makanan Boy jer tiada di dalam gambar. Seperti biasa, Boy memilih ayam....


roti yang rangup diluar ni pun dah sedap

salmon for me

lamb for Juita

spare ribs for hubby

ini pulak pilihan Aween 

Alhamdulillah atas rezeki yang diberi, sedap sekali makanan yang disediakan. Masya Allah. Kalau nak tahu, bolehlah pergi ke mana mana Tony Roma’s yang berdekatan dengan tempat anda. Thank you so much, Laling for lovely dinner celebration of my birthday. Of course, the real birthday present is the holiday to San Francisco and Las Vegas in 2 weeks time....



4 ulasan:

  1. amboi best nyeee Zie makan sedap nampak nya tu semoga happy dan bahagia selalu tentu tak sabar nak tunggu lagi 2 minggu kan mesti shopping sakan ni kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah dengan rezeki Nya, Kak Noor. I suka makan salmon. Sedap dan berkhasiat. Tengah excited, dok menghitung hari ni

      Padam
  2. Salam k.Azie.hari istimewa diraikan bersama keluarga tersayang....makananpun sedap...moga sekeluarga sentiasa bahgia berpanjangan.k.Azie slmt bercuti ke US...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah Mamasya atas doa yg diberi. Semoga dipermudahkan segala urusan

      Padam

Terima kasih kerana sudi komen. Ianya sangat dihargai.
Sekiranya anda telah mencuba resepi di sini, sudi kiranya dapat memberikan link entri untuk rujukan pembaca lain.

Kepada non blogger yang tiada akaun, sudilah menulis nama atau nama ringkas di bawah komen anda. Tak mesra lah nak panggil Cik/Puan Anonymous, kan.