Iklan Nuffnang

Iklan

Revenue Hits

19 Jan 2012

Cup Cake Untuk Majlis Hi Tea ...



Saya juga menyediakan cupcake untuk hi tea yang diadakan esok. Resepinya boleh rujuk dengan klik di SINI jer. Seperti biasa untuk meringkaskan kerja kerja, saya membeli pre mixed sahaja. Maklum esokkan hari bekerja dan anak anak pula bersekolah, jadi penyediaan akhir perlu dilakukan saya sendirian.

Kek ini dimasak petang tadi oleh anak anak dara saya. Senang hati sebab bila balik dari pejabat, dah tersusun cantik cup cake di bekas yang dibeli. Ini kali pertama nak merasmikan bekas hidangan cup cake ni. Kalau rajin, esok bolehlah dihias topping cup cake dengan diletak frosting. Yes, yes, yes memang cantik sekali dengan cawan kertas berwarna merah.


Jom kita layan gambar gambar cupcake yang disediakan oleh Juita. Balik dari sekolah, sempat lagi dia membuat final touch up dengan meletakkan frosting cream cheese.  Sedap tu.  Jom layannnn ....




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi komen. Ianya sangat dihargai.
Sekiranya anda telah mencuba resepi di sini, sudi kiranya dapat memberikan link entri untuk rujukan pembaca lain.

Kepada non blogger yang tiada akaun, sudilah menulis nama atau nama ringkas di bawah komen anda. Tak mesra lah nak panggil Cik/Puan Anonymous, kan.